ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Το… «πράσινο» πλάνο του Αλαφούζου

Τη δημιουργία σχήματος επιχειρηματιών που θα δώσει την απαραίτητη ώθηση στον σύλλογο για να επιστρέψει στην κορυφή, ενώ παράλληλα θα εγγυάται τη βιωσιμότητα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, σχεδιάζει ο Γιάννης Αλαφούζος σύμφωνα με δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας.

Το… «πράσινο» πλάνο του Αλαφούζου

Όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ της εφημερίδας Live Sport, το πλάνο του πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ περιλαμβάνει τη δημιουργία μιας επιχειρηματικής ομάδας με τη συμμετοχή έως και δέκα ισχυρών ανθρώπων, που θα βάζουν σε ετήσια βάση από ένα ποσό.

Από τους επιχειρηματίες που θα συμμετέχουν στη συγκεκριμένη κίνηση, το ποσό, το οποίο θα καταβάλλεται σε ετήσια βάση και θα κυμαίνεται από 300.000 έως 1.000.000 ευρώ, όπως γράφει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της αθλητικής εφημερίδας.

Στο πλευρό του Γιάννη Αλαφούζου αναμένεται να βρεθεί επιχειρηματίας που ήδη συμβάλλει με ποσό που αγγίζει τις 700.000 ευρώ το χρόνο, ενώ αναμένεται να έχεις επαφές με τους Νικόλα Πατέρα, Αδαμάντιο Πολέμη και Θανάση Γιαννακόπουλο.

LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα
LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα 4.961 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.