Η φόργουορντ του «τριφυλλιού» επεσήμανε τα σημεία που δούλεψαν οι «πράσινες» κατά τη διάρκεια της διακοπής, λόγω Εθνικής ομάδας και κατέληξε λέγοντας πως η νίκη κόντρα στην Τερψιθέα θα είναι για τον κόσμο και τις συμπαίκτριές της που θα λείπουν.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Καλησπέρα και πάλι από το blog μου.

Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε διακοπή πρωταθλήματος λόγω υποχρεώσεων της εθνικής γυναικών και έτσι είχαμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε λίγο αλλά και να δουλέψουμε περισσότερο πάνω σε κομμάτια που έπρεπε να βελτιώσουμε σαν ομάδα.

Αύριο αντιμετωπίζουμε την ομάδα της Τερψιθέας η οποία μπορεί βαθμολογικά να βρίσκεται χαμηλά αλλά αποτελεί μια αρκετά ανταγωνιστική ομάδα. Επίσης η ομάδα μας θα έχει τις απώλειες της Πατεράκη και της Παντέλη που είναι πολύ σημαντικές.

Ακόμη πιο δύσκολη κάνει την αναμέτρηση το γεγονός ότι το παιχνίδι είναι κεκλεισμένων των θυρών άρα δε θα έχουμε τη στήριξη των οπαδών μας που είναι και η δύναμη της έδρας μας.

Εμείς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε δυνατά και για τα κορίτσια που θα λείπουν και για τους οπαδούς και να φτάσουμε στη νίκη για μια ακόμη φορά».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS