ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γιανκοβιτς: «Ήρθε η ώρα να κερδίσουμε την Μπαρτσελόνα»

Σύνθημα νίκης κόντρα στην Μπαρτσελόνα την επόμενη εβδομάδα, έδωσε ο Βλάντο Γιάνκοβιτς μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την Καρσίγιακα.

Γιανκοβιτς: «Ήρθε η ώρα να κερδίσουμε την Μπαρτσελόνα»

Ο Έλληνας φόργουορντ μίλησε για τη συγκέντρωση που έδειξε η ομάδα από την αρχή της αναμέτρησης, ενώ αναφέρθηκε και στο ματς της επόμενης εβδομάδας κόντρα στην Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βλάντο Γιάνκοβιτς:

«Πιστεύω ότι από το πρώτο λεπτό ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι, κάναμε αυτό που μας είχε ζητήσει ο προπονητής. Ξέραμε τι θα περιμένουμε εδώ μέσα αλλά καταφέραμε να κερδίσουμε, αρκετή πίεση γι αυτό το αποτέλεσμα και συνεχίζουμε.

Βρισκόμασταν με την πλάτη στον τοίχο, δεν αλλάζει κάτι, ο καθένας μας ήθελε να αποδείξει ότι τα έχουμε ξεχάσει, θέλουμε να συνεχίζουμε, να πάρουμε την πρόκριση και να δείξουμε μία καλή εικόνα εκτός έδρας, αντιδράσαμε την πίεση, προσήλωση στο πλάνο του παιχνιδιού που είχαμε σχεδιάσει όλη την εβδομάδα, έχουμε καιρό να κερδίσουμε την Μπαρτσελόνα, ήρθε η ώρα να την κερδίσουμε».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.639 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.