ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Panathinaikos Stars

«Σταθερή απόδοση και διατήρηση του αήττητου»

Να διατηρηθεί το αήττητο θέλει ο Παναθηναϊκός κόντρα στον αξιόμαχο Φιλαθλητικό-Λαρισαϊκό, όπως τόνισε η Πέννυ Ρόγκα μέσα από το προσωπικό της blog στο Panathinaikos24.gr.

«Σταθερή απόδοση και διατήρηση του αήττητου»

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Γεια σας…

Λίγες ώρες πριν φτάσαμε στην Λάρισα για να δώσουμε έναν ακόμα αγώνα. Η ομάδα πραγματοποίησε πρωινή προπόνηση στην Λεωφόρο, ενώ μετά από γεύμα στον χορηγό της ομάδας «Πίτα του Παππού» πήρε το τρένο για να φτάσει στην Λάρισα. Οι παίκτριες γευμάτισαν στο ξενοδοχείο και ακολούθησε ξεκούραση για το αυριανό ματς.

Αύριο η ομάδα αντιμετωπίζει ένα ακόμα αξιόμαχο σύνολο που αγώνα με τον αγώνα δείχνει να βρίσκει ρυθμό και να παίρνει τα αποτελέσματα που επιθυμεί. Από την πλευρά μας, εμείς σαν Παναθηναϊκός έχουμε σαν στόχο την διατήρηση του αήττητου και την σταθερότητα της απόδοσης μας όπως κάναμε και απέναντι στον Άρη το προηγούμενο σαββατοκύριακο.

Εύχομαι νίκες για όλα τα τμήματα του Παναθηναϊκού και επιστροφή με μια ακόμα νίκη στις βαλίτσες μας»!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE