ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Panathinaikos Stars

«Νίκη για τα κορίτσια και τον κόσμο μας που θα λείπει»

Στην απουσία του κόσμου αλλά και στην Πατεράκη και Παντέλη που τέθηκαν εκτός μάχης για την αναμέτρηση με την Τερψιθέα, αναφέρθηκε η Αναστασία Σλούκα μέσα από το προσωπικό της blog στο Panathinaikos24.gr.

«Νίκη για τα κορίτσια και τον κόσμο μας που θα λείπει»

Η φόργουορντ του «τριφυλλιού» επεσήμανε τα σημεία που δούλεψαν οι «πράσινες» κατά τη διάρκεια της διακοπής, λόγω Εθνικής ομάδας και κατέληξε λέγοντας πως η νίκη κόντρα στην Τερψιθέα θα είναι για τον κόσμο και τις συμπαίκτριές της που θα λείπουν.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Καλησπέρα και πάλι από το blog μου.

Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε διακοπή πρωταθλήματος λόγω υποχρεώσεων της εθνικής γυναικών και έτσι είχαμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε λίγο αλλά και να δουλέψουμε περισσότερο πάνω σε κομμάτια που έπρεπε να βελτιώσουμε σαν ομάδα.

Αύριο αντιμετωπίζουμε την ομάδα της Τερψιθέας η οποία μπορεί βαθμολογικά να βρίσκεται χαμηλά αλλά αποτελεί μια αρκετά ανταγωνιστική ομάδα. Επίσης η ομάδα μας θα έχει τις απώλειες της Πατεράκη και της Παντέλη που είναι πολύ σημαντικές.

Ακόμη πιο δύσκολη κάνει την αναμέτρηση το γεγονός ότι το παιχνίδι είναι κεκλεισμένων των θυρών άρα δε θα έχουμε τη στήριξη των οπαδών μας που είναι και η δύναμη της έδρας μας.

Εμείς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε δυνατά και για τα κορίτσια που θα λείπουν και για τους οπαδούς και να φτάσουμε στη νίκη για μια ακόμη φορά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE