ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σκέφτεται εξωτερικό ο Δώνης

Την... επιλογή του εξωτερικού έχει αρχίσει να σκέφτεται σοβαρά ο Χρήστος Δώνης.

Σκέφτεται εξωτερικό ο Δώνης

Σε ομάδα του εξωτερικού θα… ψάξει το ποδοσφαιρικό του μέλλον ο Χρήστος Δώνης, ακολουθώντας με αυτό τον τρόπο τον δρόμο του μικρότερου αδερφού, Τάσου, ο οποίος αγωνίζεται στην Ιταλία.

Το γεγονός ότι δεν έχει παίξει μέχρι στιγμής τη φετινή σεζόν, παρά την αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας στον Παναθηναϊκό, ο 21χρονος μέσος, σύμφωνα δημοσίευμα της  εφημερίδας «Goal», φαίνεται πως τον Γενάρη θα επιδιώξει να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα σε άλλη ομάδα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.