ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Καλάθης σε… χρέη κουρέα!

Το... καθήκον του στο παρκέ έκανε χθες ο Νικ Καλάθης στην Σμύρνη κόντρα στη Καρσίγιακα, πετυχαίνοντας το κρίσιμο τρίποντο του αγώνα και τη νίκη για τον Παναθηναϊκό, με τον διεθνή γκαρντ, ωστόσο στη συνέχεια να αναλαμβάνει και... χρέη κουρέα!

Καλάθης σε... χρέη κουρέα!

Παιδί για όλες τις… δουλειές αποδείχτηκε χθες ο Νικ Καλάθης, καθώς όχι μόνο πέτυχε το κρίσιμο τρίποντο στον αγώνα με την Καρσίγιακα, αλλά μετά ανέλαβε και χρέη… κουρέα, πειραματιζόμενος στο κεφάλι του Σάσα Πάβλοβιτς.

Ο διεθνής γκαρντ ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό που διαθέτει  στο Instagram μία φωτογραφία με τον ίδιο να κουρεύει τον Πάβλοβιτς και τον Δημήτρη Διαμαντίδη να… απαθανατίζει τη στιγμή!

Giving my brother a haircut @sasa3pavlovic photo cred from Diamintidis

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.867 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Nick Calathes (@ncalathes) στις

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.