ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Χωρίς κόσμο για τη νίκη!

Τα κορίτσια του Πέτρου Πρέκα αντιμετωπίζουν σήμερα στο κλειστό της Λεωφόρου στις 16:00 την Τερψιθέα στο πρώτο κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδι από τα τρία συνολικά.

Χωρίς κόσμο για τη νίκη!

Μετά την διακοπή 15 ημερών ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα στο κλειστό “Παύλος Γιαννακόπουλος” την Τερψιθέα σ’ ένα παιχνίδι που θα πραγματοποιηθεί χωρίς κόσμο λόγω της τιμωρίας των “πρασίνων”. Στην 7η αυτή  αγωνιστική ο Παναθηναϊκός έχει ως μοναδικό στόχο τη νίκη για να μείνει βαθμολογικά κοντά στον Ολυμπιακό.

Την ίδια στιγμή αρκετά προβλήματα αντιμετωπίζει ο Πέτρος Πρέκας. Πιο συγκεκριμένα, εκτός από τη Ρία Πατεράκη, ο προπονητής του Παναθηναϊκού δεν υπολογίζει την Δώρα Παντέλη λόγω ενός προβλήματος υγείας, ενώ δεν προπονήθηκε η Κική Καλημέρη που υποφέρει από διάστρεμμα και αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα της συμμετοχής της, την τελευταία στιγμή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.