ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Αλλαγή έδρας για το πόλο

Όπως ενημέρωσε η διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, η αναμέτρηση του πόλο δεν θα γίνει στο Ιλίσιο κολυμβητήριο λόγω προβλήματος στις εγκαταστάσεις, αλλά το κολυμβητήριο της Γλυφάδας.

Αλλαγή έδρας για το πόλο

Με ανακοίνωσή του ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, ενημέρωσε πως η αναμέτρηση του τμήματος πόλο, δεν θα πραγματοποιηθεί στο Ιλίσιο κολυμβητήριο λόγω προβλήματος στις εγκαταστάσεις, αλλά στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοινώνει ότι ο σημερινός αγώνας της ομάδας του πόλο κόντρα στη ΝΕ Πατρών θα διεξαχθεί στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας στις 17:30, λόγω προβλήματος στις εγκαταστάσεις του Ιλίσιου κολυμβητηρίου. Κατόπιν αυτής της εξέλιξης, δε θα κοπούν εισιτήρια και η είσοδος του κοινού θα είναι δωρεάν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.