ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Panathinaikos Stars

«Δουλεύουμε σκληρά, προσπαθούμε να είμαστε καλύτεροι»

Για την αναμέτρηση με τη ΝΕ Πατρών, αλλά και για το κοπιαστικό πρόγραμμα προπόνησης γράφει ο Δήμος Δερμιτζάκης στο προσωπικό του blog στο panathinaikos24.gr, κάνοντας παράλληλα και πρόσκληση σε όποιον φίλο της ομάδας επιθυμεί, να παρακολουθήσει από κοντά και να ζήσει μια προπόνηση των «πρασίνων».

«Δουλεύουμε σκληρά, προσπαθούμε να είμαστε καλύτεροι»

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Καλησπέρα από μένα και από την ομάδα πόλο του Παναθηναϊκού…

Διανύουμε τη δεύτερη εβδομάδα από εύκολα παιχνίδια. Την περασμένη αγωνιστική κερδίσαμε εύκολα το Καλαμάκι και κάτι αντίστοιχο θέλουμε να κάνουμε κι αυτή την αγωνιστική παίζοντας με την Πάτρα και αναμένουμε ένα εύκολο απόγευμα.

Το ζητούμενο όμως σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις είναι καθαρά η απόδοσή μας, γιατί έχουμε σαν στόχο να παίζουμε κάθε φορά και καλύτερα, γιατί η ομάδα κοιτάει παραπέρα ακόμα και οι προπονήσεις διαφέρουν μέσα στην εβδομάδα.

Είναι επίπονες και πάρα μα πάρα πολύ δύσκολες. Εντόνο πρόγραμμα στο γυμναστήριο, πολλά χιλιόμετρα, πολλά τα βάρη και αυξημένη ψυχολογική πίεση, καθώς όταν είσαι παίκτης τέτοιου επιπέδου προσπαθείς να γίνεις ακόμα καλύτερος μόνο μέσα από τη σκληρή δουλειά σου.

Ο μόνος λόγος που τα αναφέρω αυτά είναι για τον κόσμο του Παναθηναϊκού για να γνωρίζει πόσο σκληρά δουλεύουμε και μέσα στην πισίνα αλλά και εκτός με διπλές προπονήσεις καθημερινά.

Παράλληλα προσκαλώ οποιονδήποτε θέλει να έρθει και να προσπαθήσει να βγάλει το πρόγραμμα μιας προπόνησης, διαλέγοντας οποιαδήποτε μέρα επιθυμεί…

Μαχητική ψυχή πάντα!»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ