ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Τρελή» ανατροπή και νίκη για τους Νέους

Οι Νέοι του Παναθηναϊκού, παρά το γεγονός πως βρέθηκαν να χάνουν με 2-0 από πολύ νωρίς, έκαναν την ανατροπή και τελικά πήραν την εκτός έδρας νίκη με 3-2, απέναντι στον Ηρακλή, για την 12η αγωνιστική στο Πρωτάθλημα Υποδομών Super League Novasports K20.

«Τρελή» ανατροπή και νίκη για τους Νέους

Οι «πράσινοι» πανηγύρισαν μία σημαντική νίκη και έδειξαν χαρακτήρα, καθώς μόνο εύκολο δεν είναι να χάνεις με δύο γκολ από το 34′ και τελικά να κερδίζει το παιχνίδι και μάλιστα εκτός έδρας.

Ειδικά από τη στιγμή που ο Ηρακλής ήταν αυτός που σε διάστημα δέκα λεπτών, στο 27′ και στο 35′, κατάφερε να πετύχει δύο τέρματα στις πρώτες του ευκαιρίες, φέρνοντας σε πολύ δύσκολη θέση τον Παναθηναϊκό.

900pao_36

Το γκολ όμως του Λάμπρου στο 41′ με όμορφη λόμπα, έπαιξε καθοριστικό ρόλο για τη συνέχεια του αγώνα, καθώς οι «πράσινοι» πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 2-1 και με την αισιοδοξία πως θα γυρίσουν ματς, όπως και τελικά έγινε.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 69.297 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το «τριφύλλι» είχε τον έλεγχο του αγώνα, το γκολ του Λάμπρου είχε δώσει την απαραίτητη ώθηση στην ομάδα και στο 58′ ήρθε η ισοφάριση. Σκόρερ ο Μίγγος και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο, καθώς το σουτ που δοκίμασε από τα 25 μέτρα, πήγε στο «παραθυράκι» της εστίας του Ηρακλή, με τον τερματοφύλακα του «Γηραιού» να μην μπορεί να αντιδράσει.

900p_61

Η ολική ανατροπή ήρθε στο 76′ από τον Στάικο με σουτ από τα 35 μέτρα, καθώς ο παίκτης του «τριφυλλιού» είχε δει εκτός εστίας τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων και αποφάσισε να τον «τιμωρήσει».

Την «τρελή» ανατροπή των Νέων, είδαν από κοντά οι Δημήτρης Σαραβάκος και Λεωνίδας Βόκολος.

900pao1_31

ΣΚΟΡΕΡ: 27’ (πεν.) Τσότρας, 34’ Ρότας / 41’Λάμπρου, 57’ Μίγγος, 76’ Στάικος

ΗΡΑΚΛΗΣ: Ηλιάδης, Κασαπίδης, Καλφούντζος, Αβραμίδης, Τσότρας, Παναγιωτίδης, Ρότας, Συμεωνίδης, Μεζίνης, Αμαραντίδης, Γκιάτας.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κότσαρης, Ξηρός, Βαλμάς, Ευαγγέλου, Μαυρομάτης, Αγγελόπουλος Β. (65’ Μπουζούκης), Αγγελόπουλος Γ. (60’ Πίσπας), Μίγγος, Στάικος, Λάμπρου (85’ Θεοχάρης), Χατζηγιοβάννης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...