ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποτελέσματα αγώνων 2015-2016

Έκαναν το καθήκον τους!

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν επηρεάστηκαν από την αλλαγή της έδρας και επικράτησαν εύκολα του Ν.Ε Πατρών με 19-3 στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας.

Έκαναν το καθήκον τους!

Παρά την ξαφνική αλλαγή έδρας ο Παναθηναϊκός δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι στο Ν.Ε Πατρών. Οι “πράσινοι” από το πρώτο οκτάλεπτο έδειξαν ποιο είναι το αφεντικό στην αναμέτρηση περνώντας προβάδισμα με 5-0.

ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÍÅ ÐÁÔÑÙÍ

Στη συνέχεια και στο δεύτερο οκτάλεπτο ο αγώνας ήταν πιο ισορροπημένος με τον Παναθηναϊκό να πετυχαίνει 3 γκολ και τον Ν.Ε Πατρών 2.

1354388
Στο τρίτο οκτάλεπτο οι παίκτες του Τέο Λοράντου ήταν καταιγιστικοί και έκαναν επιμέρους σκορ 7-0. Το τελευταίο οκτάλεπτο ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα με το τελικό σκορ να είναι 19-3 υπέρ των “πράσινων”.

1354386
Πρώτος σκόρερ για τον Παναθηναϊκό ήταν ο Καρούντζος με 4 γκολ.
ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÍÅ ÐÁÔÑÙÍ

Oκτάλεπτα: 5-0, 3-2, 7-0, 4-1.

Παναθηναϊκός (Λοράντος): Καπετανάκης 2, Βιτέλας 3, Πρίμορατς 1, Κονγουέι 3, Καρούντζος 4, Αφρουδάκης Γ. 2, Δερμιτζάκης 1, Τοράκης 2, Γαβαλάς 1.

ΝΕ Πατρών (Αναστασόπουλος): Βέκκος 1, Παπάκος

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ