ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Εμπιστεύομαι τους παίκτες, θ’ αλλάξει η εικόνα»

Στη συνολικά κακή εικόνα της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο στάθηκε ο Αντρέα Στραματσόνι μετά τη λήξη της αναμέτρηση στο «Καυτανζόγλειο», ενώ χαρακτήρισε θετική την παρουσία του Εσιέν αν και δεν είναι 100% έτοιμος.

«Εμπιστεύομαι τους παίκτες, θ’ αλλάξει η εικόνα»

Ο Ιταλός τεχνικός που πραγματοποίησε με το… αριστερό το ντεμπούτο του στον «πράσινο» πάγκο, μίλησε για τη δουλειά που θα κάνει από δω και στο εξής για να αλλάξει η αγωνιστική εικόνα της ομάδας, τόνισε πως η ομάδα αντέδρασε σωστά μετά το γκολ που δέχθηκε, ενώ για τα γεγονότα της περασμένης εβδομάδας στο ματς με τον Ολυμπιακό είπε πως οι «πράσινοι» είναι φανερά επηρεασμένοι, αλλά αυτό θ’ αλλάξει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού: «Είναι λογικό να μην είμαι χαρούμενος. Κάναμε κακό πρώτο ημίχρονο. Βελτιωθήκαμε στο δεύτερο, προσπαθήσαμε να ισοφαρίσουμε. Ο Ηρακλής έπαιξε καλή άμυνα, ήταν οργανωμένος και μας εμπόδισε. Είναι το πρώτο παιχνίδι. Εμπιστεύομαι τους παίκτες μου, την ομάδα μου και πρέπει άμεσα να γυρίσουμε σελίδα».

Για την εικόνα του Ηρακλή: «Δεν συμφωνώ πως δεν δουλέψαμε καλά για τον Ηρακλή. Μελετήσαμε το παιχνίδι του αντιπάλου. Ξέραμε πως έκανε τρικ ο αντίπαλος προπονητής βάζοντας τον Καρασαλίδη, στα χαφ αν και συνήθως παίζει στην άμυνα. Ηξερα τον Ρομάνο, ήξερα τον Βέλλιο. Εκτός του γκολ που πέτυχε ο αντίπαλος δεν θυμάμαι κάποια άλλη καλή στιγμή. Οφείλω να πω ένα μπράβο στον αντίπαλο προπονητή κάτι που έκανα μετά το τέλος του αγώνα».

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.282 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την παρουσία του Εσιέν: «Χρειάζεται χρόνο. Ηταν το πρώτο παιχνίδι. Δεν θα μπορούσε να είναι 100% έτοιμος. Ήταν θετικός. Έδωσε βοήθειες με την παρουσία του Ζέκα δίπλα του και θα βελτιωθεί ακόμα πιο πολύ».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και αν επηρέασε την ομάδα του: «Οι παίκτες μου δεν αισθάνονταν καλά για τα όσα έγιναν. Εγώ είμαι ο προπονητής όμως και έπρεπε να μείνω συγκεντρωμένος και έμεινα. Το αποτέλεσμα δεν είναι το καλύτερο δυνατό, όμως θα προσπαθήσω να αλλάξω την εικόνα της ομάδας στη συνέχεια».

Για την εικόνα που αποκόμισε από το ελληνικό πρωτάθλημα στο ντεμπούτο του: «Τα εκτός έδρας παιχνίδια είναι δύσκολα. Το ήξερα. Πλέον είμαι σίγουρος. Ο Ηρακλής μας έβαλε δύσκολα οργανώθηκε καλά για το συγκεκριμένο παιχνίδι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.