ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Νίκη με Αποστολάκη!

Η ομάδα των Εφήβων του Παναθηναϊκού επικράτησε με 2-1 της αντίστοιχης του Ολυμπιακού με γκολ του Αποστολάκη στο δεύτερο ημίχρονο.

Νίκη με Αποστολάκη!

Στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Εφήβων ο Παναθηναϊκός υποδέχτηκε τον Ολυμπιακό στο Κορωπί.

Οι “πράσινοι” Έφηβοι μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και προηγήθηκαν με 1-0 στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης με γκολ του Λώλου. Οι παίκτες του Ολυμπιακού αντέδρασαν και έφεραν το ματς στα ίσα στο 36ο λεπτό της αναμέτρησης με σουτ του Νεοφυτίδη ενώ είχαν και δοκάρι στο τέλος του πρώτου μέρους με σουτ του Αγγελόπουλου.

1279811

Ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο ημίχρονο βρήκε το γκολ που έψαχνε με κοντινή προβολή του Αποστολάκη ο οποίος έκανε το 2-1 και έδωσε τους τρεις πόντους στον Παναθηναϊκό.

1279814

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Χριστογιώργος, Ντόκο, Νικολογιάννης, Ζερβόπουλος, Γκουντούνας, Σκεντεράι, Βαρέσης, Αποστολάκης, Δημήτρουλας.

Έπαιξαν ως αλλαγή και οι Ξεπαπαδάκης, Μαργαρώνης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καράδαης, Αμπάρα (81′ Τσιριγώτης), Μανωλάκης (60′ Πέιος), Τσιμπούκας, Γιανναράκης, Αγγελόπουλος (49′ Τουλκερίδης), Κωστανάσιος, Νεοφυτίδης, Βοϊλης (41′ λ.τ Γκλεγκλές), Ξενιτίδης, Χατζηιωαννίδης (78′ Κατσούκης).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE