ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Το ντεμπούτο του Εσιέν

Ο Μίκαελ Εσιέν αγωνίστηκε για πρώτη φορά με την φανέλα του Παναθηναϊκού σε επίσημο παιχνίδι, δείχνοντας βέβαια ότι χρειάζεται χρόνο για να μπορέσει να αποδώσει αυτό που μπορεί.

Το ντεμπούτο του Εσιέν

Ο Μίκαελ Εσιέν μετά από περίπου 6 μήνες που είναι στο Παναθηναϊκό έκανε το επίσημο ντεμπούτο με την πράσινη φανέλα στη χθεσινή αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο. Ο Γκανέζος αγωνίστηκε σ΄όλο τον αγώνα αλλά φάνηκε ότι χρειάζεται πολύ χρόνο για να φτάσει στα κατάλληλα επίπεδα φυσικής κατάστασής και να μπορέσει να δώσει το κάτι παραπάνω.

Ο πολύπειρος μέσος έδειξε διάθεση να βοηθήσει την ομάδα αλλά ήταν φανερό ότι δεν είχε τις δυνάμεις να αγωνιστεί για 90 λεπτά. Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην μέσος της Μίλαν έπαιξε στο κέντρο δίπλα στο Ζέκα, ήταν κοντά τους αμυντικούς για να πάρει τις πρώτες μπαλιές αλλά δεν έδωσε το παραπάνω για το οποίο τον έφερε ο Παναθηναϊκός.

Αξίζει να σημειωθεί όμως ότι όσο περνούσε η ώρα έμπαινε πιο δυνατά στις φάσεις και γενικότερα «πάταγε» καλύτερα. Σε αριθμούς, είχε έξι σωστές πάσες, ένα κλέψιμο και τέσσερα λάθη, ενώ ήταν εκείνος που εκτελούσε σχεδόν όλες τις στημένες φάσεις, με εξαίρεση 2-3 στημένα τα οποία εκτέλεσε ο Νίνης.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 4.901 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.