ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η πρεμιέρα του Στραματσόνι

Ο Αντρέα Στραματσόνι έζησε έντονα το ντεμπούτο του στον πάγκο του Παναθηναϊκού και δεν σταμάτησε ούτε λεπτό να εμψυχώνει τους παίκτες του.

Η πρεμιέρα του Στραματσόνι

Ο Αντρέα Στραματσόνι στη χθεσινή ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ηρακλή έκανε το ντεμπούτο στο πάγκο των «πρασίνων». Ο Ιταλός τεχνικός παρακολούθησε όλο το παιχνίδι όρθιος ενώ ζητούσε συνεχώς από τους παίκτες του να αλλάζουν την μπάλα ώστε να μην κλείνονται.

Ταυτόχρονα, ο Στραματσόνι δεν σταμάτησε ούτε στιγμή να εμψυχώνει τους ποδοσφαιριστές του και να τους δίνει κουράγιο να συνεχίσουν την προσπάθεια τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η φάση που κάνουν λάθος ο Στιλ με τον Τριανταφυλλόπουλο κι εκείνος τους κοιτάζει και τους χειροκροτεί.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.