ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Βελτιωνόμαστε συνεχώς»

Η Μαργαρίτα Μάλαμα αναφέρθηκε στη χθεσινή αναμέτρηση και επισήμανε ότι ο Παναθηναϊκός βελτιώνεται συνεχώς.

«Βελτιωνόμαστε συνεχώς»

Ο Πέτρος Πρέκας δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στον αγώνα λόγω ασθένειας όποτε η Μαργαρίτα Μάλαμα ανέλαβε το κοουτσάρισμα της ομάδας. Αναλυτικά όσα δήλωσε στο panathinaikos1908.gr:

«Ακολουθήσαμε το πλάνο μας, ενώ μας δόθηκε η ευκαιρία να κάνουμε ροτέισον και να χρησιμοποιήσουμε και άλλες παίκτριες. Από την πλευρά μας μείναμε συγκεντρωμένοι και κάναμε αυτά που έπρεπε ώστε να φτάσουμε στη νίκη. Η ομάδα συνεχώς βελτιώνεται και προσαρμόζονται και οι καινούργιες παίκτριες και αρχίζουν να καταλαβαίνουν κι εκείνες τι απαιτήσεις και ποιους στόχους έχουμε. Ωστόσο δεν επαναπαυόμαστε διότι αν μείνουμε στάσιμοι, θα πηγαίνουμε προς τα πίσω. Πρέπει κάθε φορά να προσθέτουμε νέα θετικά στοιχεία»

Σε ό,τι αφορά τις άδειες εξέδρες πρόσθεσε: «Είναι αλήθεια ότι έχουμε συνηθίσει να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και να μας δίνει μεγάλη ώθηση και για αυτό ήμασταν λίγο μουδιασμένες στην αρχή του αγώνα. Περισσότερο είχαμε την αίσθηση ότι δεν παίζουμε σε ένα επίσημο παιχνίδι αλλά σε φιλικό. Ωστόσο, θα πρέπει να το ξεπεράσουμε διότι θα αγωνιστούμε σε άδειο γήπεδο άλλες δύο φορές.»

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 1.964 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.