ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Δυο “πράσινοι” σε Camp Ολυμπιακού Τόξου

Σε συνέχεια του Camp Σύνθετου Τόξου δύο ακόμα αθλητές της ομάδας Τοξοβολίας του Παναθηναϊκού θα συμμετάσχουν αυτή τη φορά σε εκπαιδευτικές προπονήσεις Ολυμπιακού Τόξου.

Δυο “πράσινοι” σε Camp Ολυμπιακού Τόξου

Καλεσμένος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας είναι ο διακεκριμένος Ιταλός προπονητής Filippo Clini. Όλες οι προπονήσεις του camp της Ομοσπονδίας θα πραγματοποιηθούν στο ΟΑΚΑ από 1 έως 7 Δεκεμβρίου αλλά και συμπεριλαμβάνονται σεμινάρια κατά τον αγώνα Τοξοβολίας της Πάτρας που θα γίνει το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Δεκεμβρίου 2015.

Από πλευράς Παναθηναϊκού θα συμμετάσχουν, εκτός από τον coach Αλέξανδρο Παμβουξόγλου, οι αθλητές ολυμπιακού τόξου της ομάδας Τοξοβολίας Δημήτρης Κωνσταντόπουλος και Ανδρέας Κουκουζέλης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.