ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Panathinaikos Stars

«Να νικήσουμε τον Ηρακλή»

Ο Χρίστος Μπέλος, μέσα από το blog του στο Panathinaikos24.gr, έδωσε το σύνθημα για τη νίκη σήμερα απέναντι στον Ηρακλή.

«Να νικήσουμε τον Ηρακλή» | panathinaikos24.gr

«Καλημέρα σας,

Για μια ακόμα φορά εμφανιστήκαμε με δυο πρόσωπα, από τη μία ως Mr Jekyll αλλά και από την άλλη ως Dr Hyde, μόνο που αυτή τη φορά η ιστορία δεν είχε ευτυχή κατάληξη όπως με την Σύρο και έτσι ήρθε η ήττα από την Ορεστιάδα.

Το σίγουρο είναι πως υπάρχει προβληματισμός ανάμεσα μας για τα δυο πρόσωπο που παρουσιάζουμε μέσα στο ίδιο παιχνίδι και πρέπει να βρούμε  λύση αν θέλουμε να αποφύγουμε στη συνέχεια εμφανίσεις σαν τις δυο τελευταίες.

Σήμερα με τον Ηρακλή πρέπει να είμαστε αποφασιστικοί και αποτελεσματικοί για ολόκληρο το παιχνίδι,το οποίο τελειώνει μόνο όταν ο διαιτητής σφυρίξει για τελευταία φορά και μέχρι τότε πρέπει να δώσουμε  τον καλύτερο μας εαυτό για να φτάσουμε στην κατάκτηση της νίκης.

Ταυτόχρονα ελπίζουμε να παρουσιαστούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας,αλλά και των προσδοκιών μας και να κατακτήσουμε το τρίποντο.

ΥΓ. Ο κόσμος στην Ορεστιάδα ήταν και πάλι φανταστικός καταντάει γραφικό να το λέμε συνέχεια αλλά πραγματικά η στήριξη σας είναι φανταστική»!

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

READ MORE

close