ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Λύμουρα: «Μας έλειψε ο κόσμος μας»

Η Λολίτα Λύμουρα μίλησε στο Panathinaikos24.gr και τόνισε, ότι η ομάδα έπαιξε χθες και για τους τραυματίες, ενώ αναφέρθηκε και στην απουσία του κόσμου λόγω της τιμωρίας.

Λύμουρα: «Μας έλειψε ο κόσμος μας»

Η παίκτρια του «τριφυλλιού», στις δηλώσεις της στο Panathinaikos24.gr μετά τη χθεσινή νίκη του Παναθηναϊκού επί της Τερψιθέας με 62-44, μίλησε για το παιχνίδι και στάθηκε στην απουσία του προπονητή Πέτρου Πρέκα, των τραυματιών αλλά και του κόσμου.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι:

«Για μας ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι καθώς κάθε ομάδα που αντιμετωπίζουμε τη βλέπουμε σοβαρά. Ταυτόχρονα σεβόμαστε οποιοδήποτε αντίπαλο και δεν υποτιμάμε κανέναν. Βέβαια είχαμε κάποιους τραυματισμούς που σε συνδυασμό με την έλλειψη του προπονητή μας έβαλαν κάποια εμπόδια. Παρόλα αυτά δώσαμε τα πάντα και έτσι πήραμε τη νίκη καθώς παίξαμε και για τους τραυματίες σήμερα». 

Για την απουσία του κόσμου:

“Έλιωσε” τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Λεωφόρου!
“Έλιωσε” τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Λεωφόρου! 1.194 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Εννοείται ότι μας επηρέασε. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι ο έκτος παίκτης μας. Φυσικά και μας έλειψε πολύ καθώς όταν είναι δίπλα μας μας δίνει δύναμη. Πρέπει βέβαια να συνηθίσουμε καθώς έχουμε άλλα δύο παιχνίδια που θα παίξουμε χωρίς τον κόσμο μας. Έτσι λοιπόν πρέπει να παίξουμε και γι’ αυτόν». 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.