ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στραματσόνι: «Κοιτάμε μπροστά»

Ο Αντρέα Στραματσόνι μία ημέρα μετά την ήττα από τον Ηρακλή, μίλησε προς τους ποδοσφαιριστές του και προσπάθησε να τους ανεβάσει το ηθικό ενόψει της συνέχειας.

Στραματσόνι: «Κοιτάμε μπροστά»

Ο Ιταλός τεχνικός δεν ξεκίνησε με ιδανικό τρόπο τις υποχρεώσεις του στον «πράσινο» πάγκο και λίγες ώρες μετά την ήττα από τον Ηρακλή, βρέθηκε στο Κορωπί για να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές του, πριν την έναρξη της προπόνησης, το πρωί της Κυριακής.

Ο Στραματσόνι αναφέρθηκε στα λάθη των παικτών του, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα και ζήτησε ακόμα πιο σκληρή δουλειά στη συνέχεια, ώστε να έρθει η πολυπόθητη βελτίωση. Παράλληλα, προσπάθησε να ανεβάσει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών, καθώς είναι φανερό πως αυτή λείπει το τελευταία διάστημα.

«Κάναμε αρκετά λάθη, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και τα πληρώσαμε ακριβά. Φυσικά κάναμε και κάποια σωστά πράγματα μέσα στο γήπεδο και αυτό είναι ένα δείγμα της δουλειάς που κάνουμε στο μικρό αυτό διάστημα. Πρέπει όμως να δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά και να βελτιωθούμε σύντομα. Για αυτό ήρθα, για να δουλέψουμε και να αλλάξουμε προς το καλύτερο την εικόνα της ομάδας. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά αλλά και να μην κάνουμε ξανά και ξανά τα ίδια λάθη », είπε χαρακτηριστικά ο Ιταλός, ενώ αναφέρθηκε και στο γεγονός οτι η ομάδα του είχε κακή λειτουργία επιθετικά.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.351 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Είμαστε μια μεγάλη ομάδα και θα πρέπει εμείς να κάνουμε επίθεση. Είχαμε μεγάλο πρόβλημα σ’ αυτό το κομμάτι.  Δεν αναπτυχθήκαμε, δεν πήραμε πρωτοβουλίες, πλην ελαχίστων περιπτώσεων. Θα δουλέψουμε για να βελτιωθούμε σε πολλά κι εσείς θα πρέπει να παίρνετε πρωτοβουλίες, χωρίς να φοβάστε. Να το κάνετε.Χρειαζόμαστε αυτοπεποίθηση και αυτή θα έρθει μόνο μέσα από τις νίκες».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.