Ο σύλλογος του Παναθηναϊκού στη Νέα Υόρκη, αφού ξεκαθαρίζει την αντίθεση του σχετικά με τις πράξεις βίας, που σημειώθηκαν στο ντέρμπι που δεν άρχισε ποτέ, τονίζει πως το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα πρέπει να γίνει κανονικά και αναφέρει χαρακτηριστικά πως «είναι απαράδεκτη η απόφαση για την μη διεξαγωγή του αγώνα».

Αναλυτικά η επιστολή:

«Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ, Αξιότιμε κύριε Υπουργέ.

Ο Σύλλογος “Panatha USA” στην Νέα Υόρκη είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός, που μοναδικό σκοπό έχει να κρατήσει ζωντανή την Παναθηναϊκή Ιδέα εδώ τη Νέα Υόρκη και να καθοδηγεί τα παιδιά της ομογένειας στον αθλητισμό και την ευγενή άμιλλά. Έχει συνεργασία με τον Σύλλογο “Panatha Philadelphia” και τον Σύλλογο “Panatha Λευκάδος» Διαθέτει ακαδημίες ποδοσφαίρου με 350 παιδιά όλων των ηλικιών και συμμετέχει ενεργά στα τοπικά πρωταθλήματα της πόλης της Νέας Υόρκης .

Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ, Αξιότιμε κύριε Υπουργέ.

Ο Σύλλογος “Panatha USA” στην Νέα Υόρκη καταδικάζει απερίφραστα τη βία. Τα τελευταία γεγονότα βίας δεν εκφράζουν την αθλητικά ιδεώδη και τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού. Οι μεμονωμένες ενέργειες βίας δεν αποτελούν άλλοθι για την διαιτησία του αγώνα και είναι απαράδεκτη η απόφαση για την μη διεξαγωγή του αγώνα, παραγνωρίζοντας τις συνέπειες της απόφασης αυτής, η οποία ήταν βέβαιο ότι θα οδηγούσε στα απαράδεκτα και απολύτως καταδικαστέα επεισόδια που είδε όλη η Ελλάδα και έπληξαν τον Παναθηναϊκό αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι το αρμόδιο όργανο που θα επιληφθεί, θα τοποθετήσει το θέμα στη σωστή του διάσταση για την καθόλα λανθασμένη και ανεύθυνη απόφαση του διαιτητή».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS