ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

«Καμίνι» η Κυψέλη

Από αύριο (1/12) τίθενται στη διάθεση του κοινού τα εισιτήρια, για το μεγάλο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, που θα διεξαχθεί στο κλειστό της Κυψέλης, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ γυναικών.

«Καμίνι» η Κυψέλη

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, για τα σημεία προπώλησης των εισιτηρίων, για το ματς της 5ης Δεκεμβρίου (18:00).

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοινώνει ότι  ξεκινάει από αύριο Τρίτη 1/12 η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό ΣΦΠ, το Σάββατο 5/12 και ώρα 18:00, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος  της Α1 Βόλεϊ Γυναικών.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται  καθημερινά, 12:00 – 20:00 από τη γραμματεία του κλειστού γυμναστηρίου “Π. Γιαννακόπουλος” (Θύρα 7Α), καθώς και από όλους τους συνδέσμους της Θύρας 13, μέχρι και την Παρασκευή 4/12.

Την ημέρα του αγώνα, όσοι επιθυμούν θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν εισιτήρια στην είσοδο του κλειστού του Πανελληνίου στην Κυψέλη, 2 ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Η τιμή του εισιτηρίου ανέρχεται στα 5 ευρώ, ενώ οι κάρτες διαρκείας ισχύουν κανονικά.

Σε ό,τι αφορά την είσοδο των εκπροσώπων του Τύπου, κατόπιν συνεννόησης του Παναθηναϊκού Α.Ο. με την ΕΟΠΕ και τον ΠΣΑΤ, αποφασίστηκε να εκδοθούν ειδικές διαπιστεύσεις.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας: 

Η ΕΟΠΕ, σε συνεργασία με τον ΠΣΑΤ, ενημερώνει ότι για τον αγώνα Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για την 8η αγωνιστική της Α1 Γυναικών που θα διεξαχθεί το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 18:00, θα εκδοθούν ειδικές διαπιστεύσεις που θα ισχύσουν μόνο για την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Τα ΜΜΕ θα πρέπει να στείλουν στην ΕΟΠΕ τα ονόματα των δημοσιογράφων που θα καλύψουν τον αγώνα μέχρι τις 11.00 το πρωί της Τετάρτης 2 Δεκεμβρίου στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected].

Η συγκεκριμένη διαδικασία εφαρμόζεται για την διασφάλιση των συνθηκών εργασίας των συναδέλφων που θα εργασθούν για την κάλυψη του αγώνα και η λίστα θα εγκριθεί από τον ΠΣΑΤ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.