ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κοινή πρωτοβουλία από ΚΑΕ, Stoiximan και «Χαμόγελου του Παιδιού»

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, σε συνεργασία με τον μεγάλο της χορηγό, τον Stoiximan, το PAOSHOP και το «Χαμόγελο του Παιδιού», ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό.

Κοινή πρωτοβουλία από ΚΑΕ, Stoiximan και «Χαμόγελου του Παιδιού»

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, o μεγάλος της χορηγός, Stoiximan.gr, ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και τα PAOSHOP βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη της κοινής τους πρωτοβουλίας και δράσης με επίκεντρο ό,τι πολυτιμότερο υπάρχει στον πλανήτη: Τα παιδιά!  

Από τις 4 Δεκεμβρίου 2015 τίθεται σε εφαρμογή το πρόγραμμα ενίσχυσης του Οργανισμού και κατ’ επέκταση των παιδιών,  με πρωταγωνιστές και τους  φίλους της ομάδας που δε θα μπορούσαν να μη συμμετέχουν σ’ αυτή την εξαιρετική δράση.

Συγκεκριμένα για κάθε αγορά από τα PAOSHOP από τις 4 Δεκεμβρίου και μετά, ένα ποσοστό θα διατίθεται προς ενίσχυση του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στηρίζοντας έτσι τη δράση του μέσω της οποίας προασπίζει τα δικαιώματα των παιδιών όχι μόνο στη θεωρία αλλά και στην πράξη.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 46.196 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, κ. Παναγιώτης Τριαντόπουλος, δήλωσε σχετικά: ”Είναι χαρά και καθήκον, για όλους εμάς που υπηρετούμε τον Παναθηναϊκό να ταχθούμε στην υπηρεσία των παιδιών. Δεν υπάρχει πιο όμορφο συναίσθημα απ’ αυτό που δημιουργείται όταν βλέπεις ένα παιδί να χαμογελά κι αυτό το γνωρίζουμε καλά όλοι μας. Επιμένω να μη δίνω τον τίτλο «συνεργασία» σε τέτοιες πρωτοβουλίες αλλά να επιμένω στο να τις αναφέρω ως «κοινές δράσεις» καθώς αφορούν σε θέματα κοινωνικής ευθύνης. Είμαστε επίσης πολύ ευχαριστημένοι που μοιραζόμαστε τέτοιες ανησυχίες με ανθρώπους που πάνω απ’ όλα είναι φίλοι κι ακολούθως συνεργάτες. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα είναι πάντα σημαιοφόρος και θα πρωτοπορεί σε τέτοιες πρωτοβουλίες”.

Ο πρόεδρος του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», κ. Κώστας Γιαννόπουλος δήλωσε: ”Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεργαστούμε για μία ακόμη φορά με τον Παναθηναϊκό και ιδιαίτερα με το μπάσκετ του Παναθηναϊκού, αφού ο ιδρυτής του Χαμόγελου, ο γιος μου ο Ανδρέας, είχε ιδιαίτερη αγάπη για αυτή την ομάδα. Ειδικά στο τέλος της ζωής του γιου μου, η οικογένεια Γιαννακόπουλου και οι τότε πρωταγωνιστές του Παναθηναϊκού, του προσέφεραν μεγάλες συγκινήσεις φιλοξενώντας τον στους αγώνες της ομάδας, περιβάλλοντάς τον με πολλή αγάπη και ενδιαφέρον. Θα είμαι πάντα ευγνώμων για αυτό.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ και τη Stoiximan που συμμετέχουν σταθερά και με συνέπεια στο δύσκολο έργο μας για τα παιδιά και ιδιαίτερα τώρα που έχουμε ανάγκη από τη συμμετοχή όλων, περισσότερο από ποτέ.

Εύχομαι καλή αρχή και καλή επιτυχία στη νέα μας συνεργασία και εύχομαι ο Παναθηναϊκός και «Το Χαμόγελο του Παιδιού», να μοιράζουν κάθε χρόνο και για όλο το χρόνο χαμόγελα πετυχαίνοντας τους στόχους τους”.

O κ. Γιάννης Σπανουδάκης μέλος του Δ.Σ. της Stoiximan.gr σημείωσε ”Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη συνεργασία αυτή στο πλαίσιο των κοινών δράσεων εταιρικής υπευθυνότητας που σαν στόχο έχει να ενισχύσει ένα από τα πλέον πολύτιμα αγαθά στις ημέρες μας που δεν είναι άλλο από το να φέρεις το χαμόγελο στα παιδιά. Είμαστε διπλά χαρούμενοι γιατί ο Παναθηναϊκός και η Stoiximan για δεύτερη συνεχή χρονιά στέκονται πλάι σε μια οργάνωση με αξιέπαινη δράση όπως το Χαμόγελο του Παιδιού, το οποίο η Stoiximan στηρίζει και σε άλλες του πρωτοβουλίες όπως της καταπολέμηση του σχολικού εκφοβισμού, δημιουργώντας πλέον μια παράδοση που είμαστε βέβαιοι ότι θα συνεχιστεί και στο μέλλον. Είμαστε βέβαιοι ότι και οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα συνδράμουν σε αυτή την προσπάθεια όπως το έχουν κάνει και στο παρελθόν”».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...