ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Εντυπωσιακό βίντεο για τις 500 συμμετοχές του Διαμαντίδη (Vid)

Με εντυπωσιακό τρόπο θέλησε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός να ευχηθεί στον Δημήτρη Διαμαντίδη, για τις 500 συμμετοχές που συμπλήρωσε στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Εντυπωσιακό βίντεο για τις 500 συμμετοχές του Διαμαντίδη (Vid)

Έτσι, μέσα από το επίσημο κανάλι της στο youtube, η «πράσινη» ΚΑΕ, δημιούργησε ένα εντυπωσιακό βίντεο με ευχές του Σάσα Τζόρτζεβιτς αλλά και συμπαικτών του στην ομάδα.

Αντώνης Φώτσης, Νίκος Παππάς, αλλά και η νέα γενιά της ομάδας (Γιώργος Παπαγιάννης, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και Μιχάλης Λούντζης) ευχήθηκαν στον αρχηγό τα καλύτερα με την πράσινη φανέλα.

Βέβαια την παράσταση κλέβει o Σάσα Τζόρτζεβιτς, καθώς στις ευχές προς τον αρχηγό της ομάδας, τον παροτρύνει να φτάσει τις 555 συμμετοχές, θέλοντας με τον τρόπο του να πείσει τον εμβληματικό αρχηγό της ομάδας να συνεχίσει γι ακόμα ένα χρόνο το μπάσκετ.

Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό»
Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό» 30.231 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Απολαύστε το…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.