ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Δικαιούται κι αυτός ένα κακό βράδυ

Μετά από σερί παιχνίδια που ο Τζέιμς Φελντέιν «πυροβολούσε», ο Δομινικανός έμεινε «στα ρηχά» στο Λαύριο.

Δικαιούται κι αυτός ένα κακό βράδυ

Χρειάστηκε να περάσει παραπάνω από ένας μήνας ώστε ο Τζέιμς Φελντέιν να παρουσιαστεί κακός σε αγώνα του Παναθηναϊκού, κάτι που βοήθησε το Λαύριο να φανεί ανταγωνιστικό και να στριμώξει τον Εξάστερο.

Ο Δομινικανός αρχής γενομένης από την «23άρα» που έριξε στο Ρέθυμνο (με πέντε τρίποντα) στις 25 Οκτώβρη, ήταν «διψήφιος» στα παιχνίδια που ακολούθησαν, μ’ εξαίρεση τον αγώνα κόντρα στον Αρκαδικό (6 πόντοι) που όμως δεν πήρε πολλά σουτ (1/5 εντός παιδιάς).

Τη Δευτέρα ο Τζόρτζεβιτς τον χρησιμοποίησε λίγο (είχε παίξει 31 λεπτά στη Σμύρνη κι ο κόουτς δεν ήθελε να τον εξουθενώσει) τελειώνοντας τον αγώνα με μόλις δύο πόντους. Η καθήλωση του στον πάγκο πάντως στέρησε απ’ την ομάδα τον πιο «ζεστό» σουτέρ της μακριά από τα 6.75. Έμεινε κι ο Αντώνης Φώτσης 37 λεπτά πάγκο κι έτσι πλην Διαμαντίδη (που έβαλε τα δύο μοναδικά εύστοχα τρίποντα της ομάδας στο ματς) ο ΠΑΟ δεν είχε «μπόμπερ» στο παρκέ. Σε συνδυασμό με την ευστοχία των αντιπάλων έκανε τον αγώνα, ντέρμπι!

Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό!
Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό! 10.063 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.