ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Στο ύψος του ο Γκιστ

Παρότι παίζει ασταμάτητα ο Αμερικανός δίνει το 101% των δυνατοτήτων του.

Στο ύψος του ο Γκιστ

Με Φώτση, Κούζμιτς, Παπαγιάννη να μην παίρνουν χρόνο στο Λαύριο (μόλις 4 λεπτά έπαιξε ο Σέρβος, άλλα τόσα ο υπαρχηγός) αναγκάστηκε ξανά να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά ο Τζέιμς Γκιστ που πάλι ήταν συνεπής με 11 πόντους κι ισάριθμα ριμπάουντ.

Ο Αμερικανός «φωνάζει» ότι θέλει ένα γρήγορο, αλτικό σέντερ δίπλα του για να μοιράζεται το «ξύλο» που πέφτει στη ρακέτα, αφού οι υπόλοιποι ψηλοί του τριφυλλιού είναι άλλου τύπου αθλητές.

Ο Τζέιμς παίζει ασταμάτητα (29 λεπτά στην Τουρκία, άλλα τόσα με την Κουμπάν) κι είναι ευτύχημα για το τεχνικό τιμ, που το παιδί στέκεται στο ύψος του (ας μην ξεχνάμε ότι ήταν έξι μήνες εκτός ρυθμού λόγω της τιμωρίας που του είχε επιβληθεί) την ώρα που η ΚΑΕ «ξεσκονίζει» τις περιπτώσεις ψηλών (;) ώστε να γεμίσει το ρόστερ ενόψει του τοπ-16!

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 43.344 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.