ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Λύνει τα χέρια ο Παππάς

Γεμίζει η περιφέρεια του Παναθηναϊκού με την επιστροφή του ταχύ γκαρντ.

Λύνει τα χέρια ο Παππάς

Ο Νίκος Παππάς επιστρέφει πάνω στην ώρα, μένει η επάνοδος του Λευτέρη Μποχωρίδη ώστε το 2016 η περιφέρεια του μόνιμου πρωταθλητή να παρουσιαστεί «γεμάτη».

Ο πρώην άσος του Πανιωνίου μπορεί ακόμα να μην πατά γερά ωστόσο η παρουσία του στο Λαύριο ήταν ευεργετική μιας και δεν χρειάστηκε να ξεζουμιστεί ο Δημήτρης Διαμαντίδης (18 λεπτά αγωνίστηκε ο κάπτεν) που στο τέλος «καθάρισε» το παιχνίδι για τους φιλοξενούμενους.

Σε περίπτωση που ο ταχύς γκαρντ βρει γρήγορα τον εαυτό του κι ο «Μποχώ» πάρει τα λεπτά που του αναλογούν τη νέα σεζόν τολμούμε να μαντέψουμε ότι ο κόουτς θα σταματήσει να ψάχνει την αγορά για κοντό και θα επικεντρωθεί στο πως θα κλείσει το κενό ενέργειας, ταχύτητας που υπάρχει στο ζωγραφιστό.

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 29.741 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.