ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Δεν τον ευνοεί η σύγκριση με Γιόνας

Έχοντας νωπές ακόμα μνήμες από τον Γιόνας Ματσιούλις οι οπαδοί δεν ενθουσιάζονται με τον Σάσα Πάβλοβιτς.

Δεν τον ευνοεί η σύγκριση με Γιόνας

Έχασε κάποια εύκολα καλάθια στο Λαύριο ο Σάσα Πάβλοβιτς κι οι επικριτές του βρήκαν ευκαιρία να γκρινιάξουν ξανά. ΟΚ, το βιογραφικό του Μαυροβούνιου δείχνει ότι πάντα έπαιζε συμπληρωματικό ρόλο στις ομάδες του, όμως ο Παναθηναϊκός ακριβώς γι αυτό τον λόγο τον πληρώνει, αφού προσφέρει εμπειρία και ταυτόχρονα δημιουργεί χώρο στους μικρούς (Γιάνκοβιτς, Χαραλαμπόπουλο) οι οποίοι καλούνται να δείξουν αν αντέχουν σε συνθήκες πίεσης.

Είναι νωπή ακόμα η παρουσία του «ταύρου» Γιόνας Ματσιούλις στο «3» εξου κι η ανυπομονησία των οπαδών που βλέπουν ως τώρα τον παίκτη να βλέπει το καλάθι ως μάτι βελόνας μετρώντας στην (εύκολη) Α1, μόλις 43% στις βολές-6/14 -και 30% στα τρίποντα, 6/20).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.