ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Υπήρχαν πληροφορίες και φόβοι για προβοκάτσια»

Τις πληροφορίες που υπήρχαν για προβοκάτσια στο σημερινό παιχνίδι με την Παναχαϊκή, επιβεβαίωσε σε δηλώσεις του, ο υπεύθυνος διεξαγωγής αγώνων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Σπύρος Βλάχος.

«Υπήρχαν πληροφορίες και φόβοι για προβοκάτσια»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε  στο ΣΠΟΡ FM 94,6:

-την απόφαση της ΠΑΕ να μη ζητήσει εισιτήρια: «Δέκα μέρες πριν έγινε μια σύσκεψη, εμείς ζητήσαμε γραπτώς να μη λάβουμε κανένα εισιτήριο, να απαγορευτεί η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων μας, ούτε να διατεθούν θύρες. Το κάναμε για να προστατέψουμε τους οπαδούς μας, αλλά και την ομάδα. Υπήρχαν πληροφορίες και φόβοι για προβοκάτσια. Δεν έχει το θέμα καμία σχέση για το ντέρμπι. Υπήρχαν συγκεκριμένες πληροφορίες, αλλά δεν μπορώ να τις πω».

-τη στάση της Παναχαϊκής: «Υπάρχει δυσφορία για την ανακοίνωση της Παναχαϊκής, που από τη μια πλευρά καλεί τον κόσμο να πάει στο γήπεδο και από την άλλη χαρακτηρίζει το ματς ειδικών συνθηκών βάζοντας μπαρούτι στο παιχνίδι. Χθες το βράδυ στείλαμε επιστολή στην αστυνομία, τον κ. Κοντονή και τον αρμόδιο της ΕΛΑΣ. Δεν γίνεται μια ομάδα να μη ζητά εισιτήρια και ο γηπεδούχος με το έτσι θέλω να ανοίγει θύρες και να διαθέτει εισιτήρια». 

-τις ενέργειες του Παναθηναϊκού: «Προτρέπουμε γενικά τους φιλάθλους μας με την ανακοίνωση να μην έρθουν στο γήπεδο. Έχουμε κάνει κι εμείς κάποιες ενέργειες για να προστατεύσουμε τους φιλάθλους μας, το όνομά τους, αλλά και την ομάδα. Καταλαβαίνουμε πως όταν παίζουμε στην επαρχία ο κόσμος θέλει να δει τον Παναθηναϊκό, αλλά υπάρχει σοβαρός κίνδυνος προβοκάτσιας». 

LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα
LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα 4.929 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

-το αν υπάρχει ανησυχία επειδή ο πρόεδρος της Παναχαϊκής, Π. Τσιριμπής, είναι φίλος του Ολυμπιακού: «Υπάρχει μια μικρή ανησυχία γι’ αυτό, αλλά δεν είναι τόσο μεγάλη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.