ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κούζμιτς: «Να κάνουμε χαρούμενους τους οπαδούς μας»

Στόχος του Παναθηναϊκού είναι φυσικά η νίκη απέναντι στη Μπαρτσελόνα, ώστε να γίνει και το έργο της ομάδας για την πρόκριση στο Top-16 πιο εύκολο, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Όγκνιεν Κούζμιτς.

Κούζμιτς: «Να κάνουμε χαρούμενους τους οπαδούς μας»

Οι «πράσινοι» θα δώσουν στο ΟΑΚΑ δύο συνεχόμενα παιχνίδια, με Μπαρτσελόνα και Ζιελόνα Γκόρα και στόχος είναι η νίκη και στα δύο, ώστε να έρθει η πρόκριση στο Top-16, με τον Σέρβο σέντερ να δηλώσει πως μία ενδεχόμενη νίκη απέναντι στους «μπλαουγκράνα» θα κάνει και τον κόσμο της ομάδας χαρούμενο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι απέναντι σε μία από τις πιο δυνατές ομάδες της διοργάνωσης. Με τη νίκη στη Σμύρνη κάναμε ένα βήμα προς το Top 16 και αν πάρουμε τα επόμενα δύο παιχνίδια στην έδρα μας θα έχουν πετύχει τον πρώτο στόχο μας. Θα πάμε βήμα – βήμα και τώρα έχουμε στο μυαλό μας την Μπαρτσελόνα. Θέλουμε να παίξουμε καλά και να κάνουμε χαρούμενους τους οπαδούς μας. Επίσης, θα κάνουμε το έργο μας για την πρόκριση πιο εύκολο»,ενώ πρόσθεσε ακόμα:

«Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να παίξουμε καλά τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα, να ελέγξουμε τον ρυθμό και τα ριμπάουντ και να είμαστε κυρίαρχοι σε όλες αυτές τις μικρές λεπτομέρειες, που είναι πολύ σημαντικές σε κάθε αγώνα».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.065 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.