ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παρασκήνια

«Κούγια θα σε σκοτώσω, θα σε δέρνω κάθε μέρα»

Για τις απειλές κατά της ζωής του που δέχτηκε από τον Ηρακλή Νύκταρη μίλησε στο SDNA ο Αλέξης Κούγιας, περιγράφοντας την επίθεση που δέχτηκε στο αεροδρόμιο από τον ιδιοκτήτη του ΑΟ Χανιά.

«Κούγια θα σε σκοτώσω, θα σε δέρνω κάθε μέρα»

Το SDNA σας ενημέρωσε νωρίτερα για το τι ισχυρίζεται η πλευρά του Ηρακλή Νύκταρη για το θερμό επεισόδιο με τον γνωστό ποινικολόγο το βράδυ της Τετάρτης στο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Ο ισχυρός άνδρας του ΑΟ Χανιά επιτέθηκε στον ιδιοκτήτη της Λάρισας και τον χτύπησε, λέγοντας μεταξύ άλλων πως είχαν προηγηθεί χειρονομίες του κ.Κούγια προς τον ίδιο, μετά την κόντρα που ξέσπασε τις προηγούμενες ημέρες. 

Το γεγονός αυτό ωστόσο διαψεύδεται κατηγορηματικά από τον μεγαλομέτοχο των «βυσσινί», ο οποίος τονίζει ότι δεν προέβη ποτέ σε οποιαδήποτε χειρονομία προς τον Νύκταρη, αντιθέτως δέχτηκε ξαφνικά τα χτυπήματα μέσα στην αίθουσα του αεροδρομίου, ενώ καταγγέλει απίστευτες απειλές κατά της ζωής του από τον επιχειρηματία.

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.gr…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ