ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Στη Βαρκελώνη ο Πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ

Σε έκτακτη σύσκεψη στη Βαρκελώνη συμμετείχε ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης όπου και ενημερώθηκε για τις λεπτομέρειες της συνεργασίας της με την εταιρεία IMG.

Στη Βαρκελώνη ο Πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ

Μετά από πρωτοβουλίας των ανθρώπων της Ευρωλίγκας, να ενημερώσει τους εκπροσώπους των Ευρωπαϊκών λιγκών, ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης, συμμετείχε στην έκτακτη σύσκεψη και ενημερώθηκε για τις λεπτομέρειες της συμφωνίας με την IMG.

Έτσι ο ΕΣΑΚΕ, προχώρησε σε ενημέρωση η οποία αναφέρει ότι όλοι οι εκπρόσωποι των λιγκών άκουσαν με προσοχή τα όσα ειπώθηκαν ενώ συμφωνήθηκε να συνεχιστούν οι συνομιλίες.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

«Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ κ. Γιώργος Χαλβατζάκης συμμετείχε στην έκτακτη σύσκεψη της ULEB και στην συνάντηση, που ακολούθησε στην Βαρκελώνη, των εκπροσώπων των κορυφαίων Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων και της ULEB με την ηγεσία της Ευρωλίγκας, στην οποία συζητήθηκαν οι τρέχουσες εξελίξεις στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν!
«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν! 44.116 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η Ευρωλίγκα ενημέρωσε τους εκπροσώπους των κορυφαίων Ευρωπαϊκών Λιγκών και της ULEB για τις λεπτομέρειες της συνεργασίας της με την εταιρεία IMG για την εξέλιξη των δύο κορυφαίων ευρωπαϊκών διοργανώσεων, της Ευρωλίγκας και του Eurocup και της εκμετάλλευσης των εμπορικών δικαιωμάτων τους.

Οι εκπρόσωποι των Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων άκουσαν με ενδιαφέρον τις προτάσεις του Τζόρντι Μπερτομέου, προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου της Ευρωλίγκας, επιφυλάχθηκαν να απαντήσουν και όλες οι πλευρές συμφώνησαν να συνεχιστούν οι συνομιλίες».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.