ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Έχουμε περισσότερους λόγους για νίκη»

Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα τόνισε σε δηλώσεις του ότι ο Παναθηναϊκός έχει πολλούς λόγους για να πάρει τη νίκη, στην αυριανή αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα.

«Έχουμε περισσότερους λόγους για νίκη»

Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην αυριανή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα. Ο Σέρβος σέντερ τόνισε ότι θα είναι καλό για τον Παναθηναϊκό να πάρει τη νίκη επί της Μπαρτσελόνα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Eίναι ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια για εμάς. Θέλουμε την νίκη για να προκριθούμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Πάντα είναι ενδιαφέροντα τα παιχνίδια με ομάδες όπως είναι η Μπαρτσελόνα και σε αυτά τα ματς έχουμε περισσότερους λόγους για να θέλουμε τη νίκη».

Και πρόσθεσε ότι: «Θα είναι πολύ καλό για εμάς να καταφέρουμε να πάρουμε την νίκη. Η Μπαρτσελόνα έχει παίκτες υψηλότατου επιπέδου σε όλες τις θέσεις και το ίδιο ισχύει και για τους ψηλούς. Αποτελεί πάντα κίνητρο για εμένα να παίζω κόντρα σε τέτοιους αντιπάλους».

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 29.330 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.