ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Φώτσης: «Όλα για τη νίκη»

Ο Αντώνης Φώτσης τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός θα τα δώσει όλα για να πάρει τη νίκη αύριο με την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ.

Φώτσης: «Όλα για τη νίκη»

Ο μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε τόσο για την αυριανή αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα, όσο και για την αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται ο Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αντώνης Φώτσης:

Για το ματς με την Μπαρτσελόνα: «Παίζουμε απέναντι στην, ίσως, καλύτερη ομάδα του ομίλου. Είναι πολύ σημαντικό εντός έδρας, παιχνίδι για εμάς και πρέπει να φανούμε απόλυτα έτοιμοι και αντάξιοι. Στόχος μας είναι να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη. Στη Βαρκελώνη χάσαμε πολύ εύκολα και με μεγάλη διαφορά. Δεν κάναμε απολύτως τίποτα από όλα αυτά που θέλαμε, από όλα όσα είχαμε σχεδιάσει. Θέλουμε να δείξουμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα από αυτή που είχε παρουσιαστεί στον αγώνα του πρώτου γύρου».

Για την αγωνιστική κατάσταση του Παναθηναϊκού: «Όσο περνάει ο καιρός είμαστε και καλύτεροι. «Δένουμε» περισσότερο και παρουσιάζουμε βελτίωση. Αυτός είναι ο στόχος μας. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε όλους τους τομείς. Η Μπαρτσελόνα αγωνίζεται σε έναν πολύ γρήγορο ρυθμό κι εμείς θα πρέπει να στους σταματήσουμε και να παίξουμε το μπάσκετ μας».

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 40.758 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το 9-0 της Μπαρτσελόνα απέναντι στον Παναθηναϊκό: «Δεν κοιτάμε την προϊστορία. Δεν μας ενδιαφέρει. Σίγουρα, οι εννέα διαδοχικές ήττες μας λένε κάτι, αλλά το σημαντικότερο για εμάς είναι η νίκη και το να αποδείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι από τον αγώνα στη Βαρκελώνη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.