ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κοτσόλης: «Επικίνδυνος ο αγωνιστικός χώρος»

Ο Στέφανος Κοτσόλης στάθηκε στο γεγονός ότι ο αγωνιστικός χώρος ήταν επικίνδυνος και ακατάλληλος για την διεξαγωγή ενός ποδοσφαιρικού αγώνα.

Κοτσόλης: «Επικίνδυνος ο αγωνιστικός χώρος»

Ο Στέφανος Κοτσόλης αναφέρθηκε τόσο στην εμφάνιση της ομάδας όσο και στην δική του παρουσία ενώ έκανε αναφέρθηκε και στο νέο προπονητή της ομάδας, Αντρέα Στραματσόνι.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν πολύ δύσκολες οι συνθήκες που συναντήσαμε, όσον αφορά τον αγωνιστικό χώρο. Είχαμε προετοιμαστεί να παίξουμε διαφορετικά, αλλά όταν διαπιστώσαμε την κατάσταση του χλοοτάπητα, αλλάξαν οι οδηγίες του προπονητή και προσαρμοστήκαμε. Τελικά, πήραμε τη νίκη και την πρόκριση»

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.778 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στη συνέχεια, ανέφερε: «Όλοι οι θεσμοί είναι σημαντικοί για εμάς. Στο πρωτάθλημα έχουμε μείνει πίσω, δεν είναι η εικόνα μας αυτή που θέλουμε. Γίνεται μια πολύ καλή προσπάθεια με τον νέο προπονητή».

Για τις διαφορές σε σχέση με την εποχή Αναστασίου, ανέφερε: «Τα εν οίκω, μη εν δήμω. Είναι πολλά πράγματα που δοκιμάζουμε στην προπόνηση, δουλεύουμε σε πολλά πράγματα που δεν είχαμε δουλέψει στο παρελθόν, ελπίζω να καταφέρουμε να τα αφομοιώσουμε και να τα βγάλουμε στο χορτάρι».

Τέλος, για τη δική του παρουσία, επεσήμανε: «Η δυσκολία είναι όταν μένεις καιρό χωρίς αγώνες να είσαι στην κατάσταση που θέλεις. Το μόνο που θέλω εγώ είναι να κρίνομαι όπως κρίνονται όλοι. Καμιά φορά δεν συμβαίνει αυτό, όπως κρίνονται όλοι οι συνάδελφοί μου να κρίνομαι κι εγώ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.