ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πληρώνουν για τις ζημιές της Λεωφόρου!

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού θα καλύψουν μέρος των ζημιών της Λεωφόρου, μετά τα όσα θλιβερά έγιναν στο ντέρμπι, όπως αναφέρει δημοσίευμα αθλητικης εφημερίδας.

Πληρώνουν για τις ζημιές της Λεωφόρου!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη LIVESPORT, η Θύρα 13 επιθυμεί να συμβάλει οικονομικά στις αποκατάσταση των ζημιών, απόφαση για την οποία ενημέρωσε τη διοίκηση της ομάδας γι αυτήν την απόφαση. Οι οργανωμένοι οπαδοί, με αυτή τους την απόφαση, στέλνουν ένα μήνυμα ότι… δεν είναι όλοι σε ένα τσουβάλι και πως ο μοναδικός τους σκοπός είναι να βρίσκονται δίπλα στην ομάδα σε κάθε επίπεδο και τίποτε περισσότερο.

Ηδη, οι εργασίες αποκατάστασης στο γήπεδο έχουν αρχίσει ώστε το “Απόστολος Νικολαϊδης” να είναι έτοιμο με τον Αστέρα, παρόλο που εκτιμήσεις δεν θεωρούν σίγουρο το συγκεκριμένο χρονικό όριο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.