ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ανακοίνωση της Παναθηναϊκής Συμμαχίας ενόψει της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης

Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τα μέλη της εξέδωσε η Παναθηναϊκή Συμμαχία με αφορμή την Τακτική Γενική Συνέλευση, που θα διεξαχθεί στα μέσα Δεκεμβρίου.

Ανακοίνωση της Παναθηναϊκής Συμμαχίας ενόψει της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Εκπροσώπηση κατά την Τακτική Γενική Συνέλευση της 12ης Ή 13ης Δεκεμβρίου 2015 

Αγαπητά μέλη, 

Σύμφωνα με το άρθρο 19.4 του Καταστατικού του Σωματείου μας, απόν ή κωλυόμενο μέλος δύναται να εκπροσωπηθεί κατά τη Γενική Συνέλευση από άλλο ενήμερος μέλος, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 32 του Καταστατικού, με γραπτή εξουσιοδότηση που παρέχει δικαίωμα ψήφου, απευθύνεται προς τον Πρόεδρο της Γενικής Συνέλευσης και κατατίθεται πριν από την έναρξη της συνεδρίασης. 

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.296 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Προς διευκόλυνσή σας, παρακαλούμε βρείτε εδώ, το κείμενο της εξουσιοδότησης σε επεξεργάσιμη μορφή. 

Υπενθυμίζεται ότι απαιτείται η θεώρηση του γνησίου υπογραφής του κωλυόμενου μέλους, από Κ.Ε.Π. ή Α.Τ., καθώς και ότι κάθε τακτικό μέλος δύναται να εκπροσωπήσει μέχρι δύο (2) μέλη, κατοίκους ημεδαπής και μέχρι τριάντα (30) μέλη κατοίκους εξωτερικού».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.