ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Μαζί με τον κόσμο για το αήττητο

Στην κατάμεστη όπως αναμένεται Κυψέλη, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό (5/12, 18.00) στο ντέρμπι κορυφής, της 8ης αγωνιστικής της Α1 βόλεϊ γυναικών.

Μαζί με τον κόσμο για το αήττητο

Οι δύο ομάδες συνεχίζουν αήττητες στο πρωτάθλημα και το «τριφύλλι» θέλει τη νίκη ώστε να βρεθεί μόνο στην κορυφή της βαθμολογίας, αφήνοντας πίσω τον «αιώνιο» αντίπαλο.

Ο κόσμος είναι δεδομένο πως για ακόμα μία φορά θα γεμίσει το κλειστό της Κυψέλης και θα δώσει ώθηση στην ομάδα, ώστε να πάρει τη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ο τεχνικός των «πρασίνων», Γιώργος Ρούσης στις δηλώσεις του, ζήτησε συγκέντρωση και αποφυγή λαθών, ώστε να έρθει η νίκη:

«Αύριο παίζουμε κόντρα στον Ολυμπιακό, ένα παιχνίδι που εκτός από βαθμολογική σημασία, είναι πολύ ενδιαφέρον και σημαντικό και για τις δύο ομάδες. Ο αντίπαλός μας παρουσιάζει πολύ καλή απόδοση στο φετινό πρωτάθλημα και και μέχρι στιγμής σε όλα τα παιχνίδια που έχει δώσει, είναι πολύ σοβαρός.

Εμάς στόχος μας είναι η νίκη και για να επιτευχθεί αυτό, θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ώστε να αποφύγουμε μεταπτώσεις στην απόδοσή μας.

Είναι πολύ σημαντικό ότι αγωνιζόμαστε στην έδρα μας και θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, αλλά για να έρθει το αποτέλεσμα που επιθυμούμε οφείλουμε να δείξουμε υπομονή και να αποφύγουμε τα λάθη στο παιχνίδι μας, παίζοντας παράλληλα σωστό και ωραίο βόλεϊ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.