ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Δύσκολη «έξοδος» στη Λευκάδα

Ο Παναθηναϊκός πάει στη Λευκάδα για να αντιμετωπίσει την ομάδα της Νίκης την Κυριακή (6/12, 15.30) σε ένα από σημαντικότερα παιχνίδια της 8ης αγωνιστικής, της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Δύσκολη «έξοδος» στη Λευκάδα

Μετά από ένα σερί τεσσάρων αγώνων χωρίς ήττα, στόχος των κοριτσιών είναι η φυσικά η νίκη, απέναντι σε μία επικίνδυνη ομάδα που βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Η βοηθός του Κώστα Πρέκα, Μαργαρίτα Μάλαμα, δήλωσε ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης:

«Παίζουμε κόντρα στην τρίτη καλύτερη ομάδα του φετινού πρωταθλήματος σύμφωνα με την κατάταξή της στο βαθμολογικό πίνακα και γνωρίζουμε ότι πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι μακριά από την έδρα μας.

Ο αντίπαλος θα έχει και τον κόσμο του στο πλευρό του, αλλά θα έχουμε κι εμείς κάποιους οπαδούς μας για να μας στηρίξουν.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού την εβδομάδα 7-12 Μαΐου
Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού την εβδομάδα 7-12 Μαΐου 129 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είναι μια ομάδα που θα προσπαθήσει να μας παρασύρει στο δικό της ρυθμό και εμείς αυτό θα προσπαθήσουμε να το ελέγξουμε και να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι, ώστε να φτάσουμε στη νίκη, που είναι πολύ σημαντική για εμάς».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.