ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Χαίρομαι για τη νίκη και όχι για τα ατομικά ρεκόρ»

Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, αφήνει τα προσωπικά ρεκόρ στην άκρη και στέκεται στη νίκη του Παναθηναϊκού.

«Χαίρομαι για τη νίκη και όχι για τα ατομικά ρεκόρ»

Ο Σέρβος σέντερ των «πράσινων», κυριάρχησε στα καλάθια και με 25 πόντους, οδήγησε τον Παναθηναϊκό, σε μια μεγάλη νίκη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μίροσλαβ Ρανούλιτσα:

«Είναι το δεύτερο παιχνίδι που βγάζουμε ενέργεια και δείχνουμε χαρακτήρα. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Είμαι ικανοποιημένος από το πώς λειτούργησε η ομάδα. Είδαμε το video από το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα στον α΄ γύρο. Είχαμε κάνει πολλά λάθη, αλλά και κάποια σωστά πράγματα. Οι 25 πόντοι που είχαμε ηττηθεί δεν ανταποκρίνονται στην εικόνα του αγώνα. Ξέραμε πως μπορούμε να την παίξουμε και πιστεύω πως αυτό φάνηκε».

Για την προσωπική του εμφάνιση, είπε: «Το πιο σημαντικό είναι πως κερδίσαμε το ματς. Νιώθω χαρούμενος για τα προσωπικά ρεκόρ μου, αλλά ακόμα περισσότερο επειδή ο Παναθηναϊκός νίκησε. Παίξαμε με πολλή ενέργεια από την αρχή του αγώνα και είδατε το αποτέλεσμα».

Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν!
Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν! 25.454 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ενόψει της συνέχειας: «Αναζητούμε τον ρυθμό ,ας ως ομάδα. Υπάρχουν πολλοί νέοι παίκτες. Τα συστήματα για τους περισσότερους είναι καινούρια. Πιστεύω πως θα βελτιωνόμαστε καθημερινά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...