ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποτελέσματα αγώνων 2015-2016

Νίκησε χωρίς να αγχωθεί

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 9-7 της Γλυφάδας στο Ιλίσιο κολυμβητήριο, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης.

Νίκησε χωρίς να αγχωθεί

Οι «πράσινοι» επικράτησαν πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ και έφτασαν προσωρινά στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, πάνω από τον Εθνικό.

Οι παίκτες του Τέο Λοράντου, είχαν τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και το τελικό 9-7, διαμορφώθηκε λόγω της χαλάρωσης των «πρασίνων» στο τελευταίο οκτάλεπτο του παιχνιδιού.

1358817

Ο Παναθηναϊκός, ξεκίνησε δυναμικά την αναμέτρηση και με δύο γκολ του Κόνγουεϊ και ένα του Δήμου Δερμιτζάκη, έφτασε να είναι μπροστά μετά τα πρώτα οκτώ λεπτά, με το σκορ στο 4-2.

Η διαφορά των δύο τερμάτων, διατηρήθηκε και μετά το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ενώ στο τρίτο οκτάλεπτο οι «πράσινοι», «κλείδωσαν» τη νίκη, πετυχαίνοντας τρία ακόμα τέρματα, με το σκορ μετά το τέλος της τρίτης περιόδου, να είναι στο 8-4.

ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÃËÕÖÁÄÁ

Οι παίκτες του «τριφυλλιού», χαλάρωσαν στο τελευταίο οκτάλεπτο του αγώνα και δέχτηκαν τρία γκολ, τα οποία όμως δε φάνηκαν ικανά, να αλλάξουν την εικόνα του αγώνα.

Τα οκτάλεπτα:  4-2, 5-3, 8-4, 9-7

Παναθηναϊκός (Λοράντος): Βιτέλας 1, Κόνγουεϊ 4, Καρούντζος 2, Δερμιτζάκης 1, Τοράκης 1.

ΑΝΟ Γλυφάδας (Βολτυράκης): Πρέκας 3, Παπούκας 1, Αλβέρτης 1, Παπαδόπουλος 1, Παπαναστασίου 1.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ