ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χάθηκε η μπάλα στον Παναθηναϊκό

Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου γράφει για τις ακατανόητες αποφάσεις της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που δείχνει σε πλήρη σύγχυση. Και μόνο δυο κουβέντες για τα ρεκόρ του Ολυμπιακού στα πέναλτι.

Χάθηκε η μπάλα στον Παναθηναϊκό

Δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός για να διαπιστώσεις ότι η σεζόν έχει τελειώσει για τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό. Ό,τι συμβαίνει από τώρα μέχρι τον Μάιο μοιάζει με τυπική διαδικασία. Μένουν έξι μήνες στους οποίους η προσπάθεια θα έχει ως στόχο να σώσει οτιδήποτε αν σώζεται.

Είναι τόσο λάθος δομημένη η ομάδα σε αγωνιστικό επίπεδο και παράλληλα τόσο εμφανή τα σημάδια από το καλοκαιριάτικο ευρωπαϊκό δράμα, που τίποτα δεν μοιάζει περισσότερο από την ιατρική γνωμάτευση για «μη αναστρέψιμη κατάσταση». Κι αυτά να μην υπήρχαν, το κυνηγητό που δέχεται ο Παναθηναϊκός λόγω του… κυνηγητού που ρίχνει προς τη διαφθορά του ποδοσφαίρου, δεν θα του επέτρεπε και πολλά πολλά.

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.GR

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.