ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γκιστ: «Ήθελα και πάλι το όνομά μου να γίνει σύνθημα…»

Η ιαχή «Γκιστ, Γκιστ, Γκιστ», ακούστηκε ξανά στο ΟΑΚΑ, κάνοντας χαρούμενο τον Αμερικάνο άσο, ο οποίος ήταν καθοριστικός στην αποψινή νίκη του Παναθηναϊκού, απέναντι στην Μπαρτσελόνα.

Γκιστ: «Ήθελα και πάλι το όνομά μου να γίνει σύνθημα…»

Ο Τζέιμς Γκιστ, πραγματοποίησε άλλη μία εξαιρετική εμφάνιση, αναγκάζοντας τον κόσμο να φωνάξει και πάλι δυνατά το όνομά του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τζέιμς Γκιστ:

«Τα πάντα σήμερα κρίθηκαν στο ποιος ήθελε περισσότερο το παιχνίδι. Η Μπαρτσελόνα ήθελε να πάρει τη νίκη αλλά εμείς από την αρχή δείξαμε ότι το θέλαμε περισσότερο. Ήθελα να γίνει σύνθημα και πάλι το όνομά μου στα στόματα των οπαδών μας αλλά με ενδιαφέρει περισσότερο η ομάδα. Και σήμερα ήμασταν πολύ καλοί.

Ήμασταν έτοιμοι για το παιχνίδι αυτό. Παίξαμε καλό και απλό μπάσκετ και χωρίς προβληματισμούς στα κρίσιμα σημεία του ματς. Έχουμε ακόμη ανοικτούς λογαριασμούς με τη Ζιελόνα Γκόρα».

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 44.344 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.