ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Καλάθης: «Ο κόσμος μας ώθησε στη νίκη»

Στην ενέργεια που έδωσε ο κόσμος στην ομάδα και έδωσε τη νίκη στον Παναθηναϊκό κόντρα στην Μπαρτσελόνα με 93-86, στάθηκε ο Νικ Καλάθης.

Καλάθης: «Ο κόσμος μας ώθησε στη νίκη»

Μετά το τέλος του αγώνα Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα ένας εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών, Νικ Καλάθης, μίλησε στο Panathinaikos24.gr για τη μεγάλη νίκη της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Νικήσατε την Μπαρτσελόνα μετά από 9 ήττες σε μεταξύ σας παιχνίδια τα τελευταία χρόνια.

«Ήταν μία πολύ καλή νίκη για εμάς. Δεν ήξερα ότι είχαμε 9 ήττες από την Μπαρτσελόνα. Είμαστε μια νέα και πολύ καλή ομάδα, σπουδαίος σύλλογος με ένα πολύ καλό προπονητή και θέλαμε να δείξουμε στο σπίτι μας το καλό μας πρόσωπο. Στην Βαρκελώνη δεν παίξαμε καλά όμως στο ΟΑΚΑ παίξαμε πολύ καλά και πιστεύω πως μπορούμε να γίνουμε ακόμη καλύτεροι».

Ο κόσμος ήταν για ακόμη μια φορά συγκλονιστικός, πόσο πολύ σας βοήθησε;

«Οι φίλαθλοί μας είναι οι καλύτεροι. Είναι πάντα στο πλευρό μας και τους χρειαζόμαστε σε κάθε παιχνίδι που παίζουμε. Μας δίνουν τρομερή ενέργεια και μας ωθούν στη νίκη. Επόμενο ματς με την Ζιελόνα Γκόρα πλέον Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Χάσαμε στην έδρα τους και πρέπει να είμαστε πλέον έτοιμοι να παίξουμε καλά και να είμαστε συγκεντρωμένοι. Κάθε ματς της Ευρωλίγκας είναι σημαντικό για εμάς και θέλουμε να αφήσουμε απόρθητη την έδρα μας και θα το κάνουμε και σε αυτό το ματς».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 47.152 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ποια ήταν τα λόγια του προπονητή στο ημίχρονο του αγώνα;

«Να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό του παιχνιδιού μας και να παίζουμε με ενέργεια. Να παίζουμε πολύ καλή άμυνα και να παίρνουμε επιθετικά ριμπάουντ στην επίθεση. Να κάνουμε το παιχνίδι μας και όταν βγούμε πάλι στο παρκέ για το δεύτερο μέρος του παιχνιδιού να είμαστε συγκεντρωμένοι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...