ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πάβλοβιτς: «Απίστευτος ο Διαμαντίδης»

Το εγκώμιο του Δημήτρη Διαμαντιδη, έπλεξε ο Σάσα Πάβλοβιτς, χαρακτηρίζοντας τον, ως απίστευτο παίκτη.

Πάβλοβιτς: «Απίστευτος ο Διαμαντίδης»

Ο άσος του Παναθηναϊκού, στάθηκε στον αρχηγό της ομάδας, ενώ παράλληλα, αναφέρθηκε και στον εαυτό του, ομολογώντας πως αντιμετωπίζει δυσκολίες στο μακρινό σουτ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σάσα Πάβλοβιτς:

«Προετοιμαστήκαμε πολύ καλά για αυτό το παιχνίδι κι εφαρμόσαμε το πλάνο του προπονητή μας. Μας είπε να βγάλουμε ενέργεια στο παρκέ και συνέχεια μας έδινε οδηγίες. Ήταν ένα τέλειο παιχνίδι.

 Παίξαμε πολύ καλή άμυνα. Οι Διαμαντίδης και Ραντούλιτσα έπαιξαν πολύ καλά. Ο Διαμαντίδης είναι ένας απίστευτος παίκτης. Είναι πολύ ωραίο να τον βλέπεις να αγωνίζεται και να πιάνει αυτή την απόδοση».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.331 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τη δική του απόδοση:

«Αντιμετωπίζω δυσκολίες στο περιφερειακό σουτ. Πρέπει να έχω υπομονή και προσπαθώ να κάνω ό,τι μου ζητάει ο προπονητής σε άλλους τομείς στο παρκέ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.