ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τζόρτζεβιτς: «Ταβάνι μας ο ουρανός»

Ικανοποιημένος από την απόδοση του Παναθηναϊκού, εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, που σημείωσε πως πάντα υπάρχουν περιθώρια για βελτίωση.

Τζόρτζεβιτς: «Ταβάνι μας ο ουρανός»

Ο τεχνικός των «πρασίνων», τόνισε χαρακτηριστικά, πως το ταβάνι της ομάδας είναι ο ουρανός, εκθείασε την απόδοση του Μίροσλαβ Ραντούλιτσα και σχολίασε την αγωνιστική άνοδο των τελευταίων εβδομάδων.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Από την αρχή μέχρι το τέλος ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά παίξαμε για να κερδίσουμε. Υπάρχει διαφορά στο να παίζεις απλά και το να παίζεις για τη νίκη. Δεν είχαμε άλλο χώρο να δείξουμε άλλα πράγματα. Οι παίκτες πρέπει να καταλάβουν ότι βρίσκονται σε μια ομάδα που πρέπει να κερδίζει σε κάθε παιχνίδι. Η αμυντική μας συμπεριφορά ήταν σε πολύ καλό επίπεδο», ήταν το αρχικό σχόλιο του Σάσα Τζόρτζεβιτς, ο οποίος συνέχισε:

«Όταν έβαλαν τον Περπέρογλου στο “4” κατάφεραν να μας φτάσουν μέσα από τα περιφερειακά σουτ. Είχαμε καλή αντίδραση, διαβάσαμε την άμυνά τους. Το παιχνίδι στη Βαρκελώνη ήταν ένα μεγάλο σχολείο για εμάς. Δεν πρέπει να σταματήσουμε εδώ όμως, το παιχνίδι που έρχεται με τη Ζιελόνα Γκόρα είναι το πιο σημαντικό απ όλα. Πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια επιθυμία για τη νίκη. Όλοι το έδειξαν απόψε. Όλοι καταλαβαίνουν όταν λέω πόσο σημαντικός είναι ο τραυματισμός του Μποχωρίδη, φαίνεται στο παρκέ. Είδατε απόψε πως ο Παππάς μας έδωσε κάποια λεπτά που είναι απαραίτητα για το ροτέισον».

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.538 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την εμφάνιση του Ραντούλιτσα: «Έκανε εξαιρετικό παιχνίδι. Είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Τελευταία δείχνει ποιος είναι. Δείχνει μέρος των δυνατοτήτων του, επιθετικά δεν συγκρίνεται με κάποιον. Ελπίζω πως θα συνεχίσει να εξελίσσεται, μέρα με τη μέρα. Αυτό χρειάζεται, μία τέτοια ομάδα, τέτοιους συμπαίκτες και τέτοια ατμόσφαιρα. Τον έχω μαζί μου και στην εθνική ομάδα, οπότε ξέρω ακριβώς ποιος είναι και τι μπορεί να κάνει».

Για το φορμάρισμα της ομάδας: «Τις τελευταίες δύο εβδομάδες ανεβάσαμε την ένταση στην προπόνηση, έχουμε περισσότερα παιδιά στο ροτέισον. Το παιχνίδι που δεν έγινε με τον ΠΑΟΚ μας βοήθησε γιατί κάναμε περισσότερες καλές προπονήσεις, φτιάξαμε αυτά που θέλαμε. Όταν οι παίκτες κουράζονται πολύ, τελειώνουν τα καύσιμα. Κι όταν γίνει αυτό, δεν μπορεί να πετύχει τους στόχους της ομάδας».

Για τους 93 πόντους που σημείωσε η ομάδα: «Ελπίζω να είναι έτσι. Πρέπει να καταλάβουμε ότι… ταβάνι μας είναι ο ουρανός. Φιλόδοξοι είναι αυτοί που δεν σταματούν να προσπαθούν και να δουλεύουν, για να βελτιωθούν. Έτσι είμαι εγώ, δεν ικανοποιούμαι με τίποτα, θέλω πάντα κάτι παραπάνω. Πρέπει να αναζητούμε διαρκώς το κάτι καλύτερο. Πιστεύω πως μπορούμε να πάμε καλύτερα, αυτό είναι ξεκάθαρο».

Για την παρουσία του κόσμου: «Το κίνητρο που παίρνουμε από τον κόσμο είναι μεγάλο. Θα το ξαναπώ: η παρουσία των οπαδών πριν το παιχνίδι με την Καρσίγιακα ήταν κάτι πολύ σημαντικό. Έτσι οι παίκτες καταλαβαίνουν τι φανέλα φοράνε, που βρίσκονται και ποιες οι υποχρεώσεις που έχουν απέναντι σε αυτή την ομάδα και τον κόσμο της»,

Για τους Σάσα Πάβλοβιτς και Βλάντο Γιάνκοβιτς: «Περιμένουμε να ανέβουν, όπως κι ο Χαραλαμπόπουλος. Απόψε ο Πάβλοβιτς ήταν σχεδόν αλάνθαστος αμυντικά. Επιθετικά του δώσαμε χώρο να πάρει πρωτοβουλίες. Ο Γιάνκοβιτς είναι κι αυτός σημαντικός, θα πρέπει να παλέψει για τη θέση του στην ομάδα. Τα μικρά πράγματα είναι αρκετά, μία άμυνα, ένα μπλοκ, ένα κλέψιμο. Το καταλαβαίνετε κι εσείς».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.