ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Να δείξει χαρακτήρα

Στα νικηφόρα αποτελέσματα καλείται να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός που αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Βέροια (19:00, Novasports 1, Panathinaikos24.gr) για την 13η αγωνιστική της Super League. Επιστρέφουν στο βασικό σχήμα οι Πέτριτς και Εσιέν.

Να δείξει χαρακτήρα

Αντίδραση και καλό ποδόσφαιρο τα δύο ζητούμενα για τον Παναθηναϊκό, που καλείται να δείξει χαρακτήρα στη Βέροια και να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής από τον Ηρακλή και τα απόνερα που άφησε η εξοντωτική τιμωρία από τα γεγονότα με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο.

Περιθώρια για περαιτέρω απώλειες δεν υπάρχουν με τον Αντρέα Στραματσόνι παράλληλα να ψάχνει την πρώτη του νίκη στον πάγκο του «τριφυλλιού» για το πρωτάθλημα. Ο Ιταλός τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-3-1-2 και δίνει φανέλα βασικού στους Πέτριτς και Εσιέν.

Κάτω από τα γκολπόστ, θα πάρει θέση ο Λούκ Στιλ, με τους Τριανταφυλλόπουλο, Νάνο, Σάντσεθ και Ταυλαρίδη να συμπληρώνουν την αμυντική τετράδα μπροστά του. Ο Εσιέν θ’ αγωνιστεί ως αμυντικός χαφ, με τους Ζέκα και Πράνιτς σαν εσωτερικούς μέσους.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.227 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τον ρόλο της οργάνωσης στο παιχνίδι του «τριφυλλιού» θ’ αναλάβει ο Πέτριτς, ενώ επιθετικό δίδυμο θα είναι οι Καρέλης και Κλωναρίδης που τα πήγαν εξαιρετικά στο διάστημα που αγωνίστηκαν μαζί στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι κυπέλλου με την Παναχαϊκή. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοτσόλης, Γιαννακόπουλος, Τελάντερ, Κουτρουμπής, Μαρινάκης, Λουντ και Ατζαγκούν.

Ο Στραματσόνι για την αναμέτρηση με τη Βέροια δεν μπορεί να υπολογίζει στους Μπεργκ (τιμωρημένος), Βέμερ, Νίνη και Καλτσά που τους άφησε στην Αθήνα για αγωνιστικούς λόγους.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.