ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Στα τρία πέναλτι… κόρνερ»!

Ο Καλογερόπουλος έβλεπε... πέναλτι του Ολυμπιακού στην Κομοτηνή και ο κόσμος του twitter δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη την... εφευρετική ικανότητα του Έλληνα ρέφερι.

«Στα τρία πέναλτι... κόρνερ»!

Μεγάλη κουβέντα και στο twitter γίνεται από χθες σχετικά με το πέναλτι που πήρε με την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου ο Ολυμπιακός στην Κομοτηνή στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό.

Σε μία φάση στην οποία ο μόνος που… είδε πέναλτι ήταν ο διαιτητής Καλογερόπουλος πάνω στον Φινμπόγκασον, οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ σε ένα καίριο χρονικά σημείο βάζοντας τις βάσεις για την τελική επικράτηση.

Η απόφαση του Καλογερόπουλου συζητήθηκε έντονα και στον κόσμο του twitter με αρκετούς χρήστες να σχολιάζουν με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο το πέναλτι που κέρδισε ο Ολυμπιακός.

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 8.869 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μερικά από τα «τιτιβίσματα» είναι πραγματικά… επικά και το SDNA συγκεντρώνει τα πλέον πετυχημένα που γράφτηκαν για το χθεσινό πέναλτι του Ολυμπιακού στην Κομοτηνή.

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.GR

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.