ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Ρούσης: «Εκπληκτικός ο κόσμος, τον περίμεναν στη γωνία»

Ο Γιώργος Ρούσης, μίλησε αποκλειστικά στο Panathinaikos24.gr τονίζοντας ότι τα πολλά λάθη στοίχησαν την ήττα στον Παναθηναϊκό. Ταυτόχρονα, αποθέωσε τον κόσμο του Παναθηναϊκό που στήριξε την ομάδα μόνο με τη φωνή του.

Ρούσης: «Εκπληκτικός ο κόσμος, τον περίμεναν στη γωνία»

Ο Γιώργος Ρούσης μίλησε αποκλειστικά στο Panathinaikos24.gr μετά την ήττα με 1-3 από τον Ολυμπιακό. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στα της αναμέτρησης, δεν σχολίασε την διαιτησία, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο για την άψογη συμπεριφορά του αλλά και για τη στήριξη του στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Ρούσης αποκλειστικά στο Panathinaikos24.gr:

Για το τι έφταιξε και ήρθε η ήττα: «Έφταιξε ότι κάναμε πολλά λάθη, που δεν δικαιολογούνται για την ποιότητα της ομάδας. Όταν παίζουμε στην έδρα μας πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι για να μην έχουμε τόσα λάθη. Από κει και πέρα με εξαίρεση το τέταρτο σετ, το οποίο χάσαμε εύκολα, τα υπόλοιπα χάθηκαν στις λεπτομέρειες».

Για το αν η διαιτησία επηρέασε την έκβαση του αγώνα: «Δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο για τη διαιτησία. Εδώ και καιρό δεν κάνω. Αυτή είναι η πραγματικότητα και πρέπει να την αντιμετωπίζουμε. Εγώ θέλω να πω ένα ευχαριστώ στον κόσμο, που όλοι τον περίμεναν στη γωνία και δεν έγινε το παραμικρό. Ο κόσμος μας βοήθησε με τη φωνή του μόνο και τον θέλουμε κοντά μας και στα υπόλοιπα παιχνίδια».

Oριστικό: Με τον Ολυμπιακό στους τελικούς της Volley League ο Παναθηναϊκός!
Oριστικό: Με τον Ολυμπιακό στους τελικούς της Volley League ο Παναθηναϊκός! 2.438 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τη συνέχεια: «Εμείς συνεχίζουμε κανονικά από Δευτέρα τις προπονήσεις και θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε μέσα απ’ αυτές».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...